Projecten

Over deze projecten

Onderstaande projecten zijn door mij persoonlijk gerealiseerd. Denk hierbij aan het conceptontwerp, de backend, de frontend, het design en de online marketing.

Pressic

Pressic is mijn CMS. De doelstelling is dat iedereen hiermee een website moet kunnen maken. Vooral gericht op verenigingen, zzp-ers, kerken en andere niches. Het CMS is in 4 talen beschikbaar, en gebruikers kunnen ook eenvoudig hun eigen website in meerdere talen aanbieden.

Live te bekijken op www.pressic.nl

Moestuinplanner.nl

In eerste instantie vanuit mijn eigen behoefte heb ik Moestuinplanner.nl gemaakt. Dit project heeft bijna 360.000 bezoekers per maand gegenereerd toen Albert Heijn hun moestuintjes campagne lanceerde. Dit kwam voor het merendeel door de SEO op de artikelen hier over. Bijna 3000 gebruikers hebben een account aangemaakt en beheren hun echte moestuin hier online.

Live te bekijken via www.moestuinplanner.nl

Adsurity.com

Dit project is opgebouwd in samenwerking met Thomas Joosten. Wij hebben dit project gestart om te zien hoeveel behoefte er was aan een oplossing tegen adblockers. De prototype is doorgegroeid in een daadwerkelijke oplossing tegen adblockers.

Backend met meertalige ondersteuning. De engelse is hier te bekijken www.adsurity.com

Ruildoek.nl

Op Ruildoek worden tweedehands ergonomische draagdoeken en dragers verkocht. Ook worden tweedehands exemplaren hier ingekocht bij consumenten. De doeken en dragers zijn vervolgens weer te koop voor een eigen valuta (tegoedpunten) of gewoon voor euro's.

Dit project is hier live te bekijken: www.ruildoek.nl

MiracleMatch.nl

MiracleMatch was mijn laatste datingsite. Ik heb eerder een serie datingsites gemaakt en deze is blijven hangen. Dit was een gratis christelijke datingsite. Ontwerp en uitvoering heb ik volledig zelfstandig gedaan, en ook de marketing nadat het project af was. Ongeveer 7.000 leden heeft deze site gekend. Dit project is inmiddels verkocht en opgegaan in een andere datingsite.

Dit project is niet meer live te bekijken