Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Sjoerd Buurman. ben 40 jaar, getrouwd, heb 2 kinderen en ik woon in Almere, Nederland (helaas was Sjoerd.nl niet meer beschikbaar)

Ik hou van dieren, moestuinieren, classic cars en online games. Daarom heb ik 5 kippen, 3 katten, een hond, een mooie moestuin, een Hanomag Henschel F20 uit 1974 en een goed gevulde Steam account.

Met onze kids ben ik graag een dagje aan het wandelen in het bos, in de binnenspeeltuin de ballenbak onveilig aan het maken of samen aan het ontdekken waar eieren vandaan komen of hoe een sperzieboonplantje eigenlijk groeit.

In mijn werk haal ik plezier uit het scheppen van dingen, het maken van een applicatie waar iemand echt iets aan heeft bijvoorbeeld, of een datingsite waar mensen gelukkig worden.

Ik ben oplossingsgericht. Dit zorgt er voor dat ik snel de makkelijkste weg naar een oplossing kan vinden.

Ik heb een algemene liefde voor mijn medemens. Dit heb ik van Jezus geleerd. Ik bekijk alles en iedereen in mijn omgeving daardoor met - aan naief grenzende - positieve instelling. Ik ben niet chagerijnig te krijgen, behalve dan door onrecht.

Waar ben ik goed in?

Voor de visueel ingestelden onder ons heb ik hier even een softwarecloud geplaatst van alles waar ik mij doorgaans mee bezig hou. Het zal je meteen opvallen dat ik met veel verschillende dingen bezig ben:

  • Backend development
  • Frontend development
  • Design/ Vormgeving
  • SEO / SEA

Ik ben goed inzetbaar als teamplayer maar kom misschien het beste tot mijn recht als prototyper. Gooi gerust een abstracte concept-omschrijving bij mij over de schutting en ik maak er zelfstandig een werkend geheel van zodat jij als ondernemer snel en efficient kan testen of jouw ideeen haalbaar zijn.

Omdat ik hiernaast ook leidinggevende capaciteiten heb en mij schriftelijk en verbaal in zowel Nederlands als Engels goed kan uitdrukken, ben ik ook goed inzetbaar als teamleider van een R&D team of bijvoorbeeld als consultant.

Waar ik niet zo gelukkig van word? Mij te moeten beperken tot 1 discipline.

Spreekt je dit als werkgever aan? Kijk dan eens op Werkgever Gezocht!